Alkuperäinen muotoilu | Nordiska Galleriet

Alkuperäinen muotoiluOlemme valtuutettuja

Nordiska Galleriet on kaikkien myymiemme tuotemerkkien valtuutettu jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa, että sinä asiakkaana voit olla 100 % varma, että meiltä ostamasi tuote on aito. Lisäksi meillä on hintatakuu koko valikoimassamme, mikä tarkoittaa, että saat aina oikean tuotteen oikeaan hintaan.

Mikä on alkuperäinen?

Alkuperäinen tarkoittaa, että tuote on valmistettu tuotemerkin lisensoidussa tehtaassa suunnittelijan näkemyksen ja piirustusten mukaan. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, ja se lisää jotakin kokonaisuuteen. Käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia, ja ne on valittu niiden erityispiirteiden ja ilmaisujen perusteella. Jokaisen kappaleen vankka käsityötaito saa huonekalusi kestämään monta vuotta.

Valitettavasti markkinoilla on liikkeellä useita enemmän tai vähemmän hyviä kopioita, ja voi olla vaikeaa erottaa, mikä on aito ja mikä ei. Joitakin kopioita myydään jopa samaan hintaan kuin alkuperäistä, ja yksityiskohdat ovat niin samankaltaisia, että eroa voi olla vaikea havaita. Kyse voi olla erilaisista ruuveista, hieman eri tavalla taivutetusta kehyksestä tai puuttuvasta leimasta. Jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se on usein totta!

Design-huonekalujen mukana on usein sarjanumero, joka on yleensä yhteydessä kehykseen ja tuotemerkin logoon ja/tai suunnittelijan allekirjoitukseen, joka löytyy joskus mukana olevista asiakirjoista. Eri tuotemerkkien välillä on eroja, joten suosittelemme, että otat ostajana yhteyttä suoraan tuotemerkkiin ja varmistat ennen ostamista, että kauppa on valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme valtuutettu jälleenmyyjä kaikille tuotemerkeillemme.

OJos tarvitset apua sen määrittämisessä, onko huonekalu alkuperäinen, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Ota yhteyttäHaluatko olla varma?

Puhelintuen aukioloajat

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos haluat saada vastauksia tuotteeseen liittyviin kysymyksiisi tai apua sisustussuunnitteluun.
Myymälämme
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Miten löydät meidät

08- 442 83 60

Ma-Pe 10:00 - 18:00
Lauantai 10:00 - 17:00
Sunnuntai 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Miten löydät meidät

031- 775 69 00

Ma-Pe 10:00 - 19:00
La-Su 11:00 - 17:00
Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)