Aitoustakuu | Nordiska Galleriet

Alkuperäinen muotoilu Olemme valtuutettuja

Nordiska Galleriet on kaikkien myymiemme tuotemerkkien valtuutettu jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa, että sinä asiakkaana voit olla 100 % varma, että meiltä ostamasi tuote on aito. Lisäksi meillä on hintatakuu koko valikoimassamme, mikä tarkoittaa, että saat aina oikean tuotteen oikeaan hintaan.

MYYMME VAIN ALKUPERÄISIÄ

Kun teet ostoksia Nordiska Gallerietissa, takaamme, että ostat alkuperäisen. Tämä tarkoittaa, että tuote on valmistettu tuotemerkille lisensoidussa tehtaassa ja tehty suunnittelijan luonnosten ja näkemyksen pohjalta. Insinöörit ja käsityöläiset varmistavat, että kaikki tuotantovaiheet suoritetaan oikein, ja jokaisen huonekalun vankka käsityötaito takaa sen pitkäikäisyyden.

MIKÄ ON ALKUPERÄINEN?

Jokainen aaltoileva viiva tai tiukka pelkistys, jokainen värimaailma, materiaalivalinta ja viimeistely harkitaan huolellisesti suunnitteluprosessin aikana, ja kaikki nämä yksityiskohdat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen kokonaisuuden. Monet tunnetut suunnittelijat ovat olleet hyvin tuotteliaita ja suunnitelleet suuren määrän tuotteita lyhyessä ajassa, mutta usein he ovat käyttäneet koko elämänsä ja uransa tyylinsä hiomiseen.

Monet tuotteistamme ovat nykyään tunnustettuja muotoilun klassikoita, joista on tullut vuosien varrella ikonisia - ei ainoastaan niiden toiminnallisuuden vaan myös hienostuneen muotoilun vuoksi. Yksittäisen kappaleen ostaminen merkitsee, että ryöstät muotoilun historian sen toimiston ja suunnittelijan elämäntyön.

KESTÄVÄ VALINTA ELÄMÄÄ VARTEN

Sijoittaminen designhuonekaluihin merkitsee uppoutumista kulttuurimme historiaan ja siihen, mikä ilmenee nykyisyydessämme. Kiinnostua niiden monien asiantuntija-ammattien säilymisestä, jotka ovat suunnitellun tuotteen luomisen takana. Tehdä esteettiset arvot yhdistettynä käytännöllisyyteen maksamisen arvoisiksi.

Huolellisesti valmistettu huonekaluklassikko on jo itsessään todiste siitä, että muotoilu kestää ajan hammasta. Kun ostat jotain suunnittelijalta, joka on vasta uransa alussa, tuet tulevaisuuden muotoilutähtien kasvua.

ALKUPERÄISEN JA KOPION EROTTAMINEN TOISISTAAN

Valitettavasti markkinoilla liikkuu useita enemmän tai vähemmän onnistuneita kopioita, ja voi olla vaikeaa erottaa, mikä on aito ja mikä ei. Joitakin kopioita myydään jopa samaan hintaan kuin alkuperäisiä, ja ne on tehty erittäin taidokkaasti, mikä voi huijata harjaantunutta silmää. Kyseessä voi olla esimerkiksi erilainen ruuvi, hieman eri tavalla taivutettu kehys tai puuttuva leima. Yleensä kopio on halvempi ja huonolaatuisempi. Hyvä ohje on, että jos jokin näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä onkin.

VALTUUTETUT JÄLLEENMYYJÄT

Olemme kaikkien myymiemme merkkien valtuutettuja jälleenmyyjiä ja monien merkkien yksinoikeusjälleenmyyjiä. Kun ostat alkuperäistä, kunnioitat suunnittelua ja tuet suunnittelijaa, joka on ostamasi teoksen tekijänoikeuksien haltija.

Ota yhteyttäHaluatko olla varma?

Puhelintuen aukioloajat

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos haluat saada vastauksia tuotteeseen liittyviin kysymyksiisi tai apua sisustussuunnitteluun.
Myymälämme
Tukholma
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Miten löydät meidät

+468- 442 83 60

Ma-Pe 10:00 - 19:00
Lauantai 10:00 - 17:00
Sunnuntai 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Miten löydät meidät

+4631- 775 69 00

Ma-Pe 10:00 - 19:00
La-Su 11:00 - 17:00
Malmö
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Miten löydät meidät

040 685 95 01

Ma-Pe 11:00 - 18:00
Lauantai 11:00 - 16:00
Sunnuntai Suljettu
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Miten löydät meidät

+468-442 83 63

La-Su 11:00 - 16:00
To-Pe 11:00 - 16:00
Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Toivelista (0)

Tervetuloa Nordiska Galleriet

LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

Ymmärrän
Lue lisää täältä

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Finland
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Finnish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: EUR
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.