Asiakaspalvelu | Nordiska Galleriet

APUA ASIAKASPALVELUSTA

Me Nordiska Gallerietissa olemme aina tukenasi, tarvitsitpa sitten vinkkejä kodin sisustamiseen tai apua tilauksen tekemisessä. Mikään kysymys ei ole liian suuri tai liian pieni.

Sisustusasiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse vuoden jokaisena päivänä. Vastaamme sähköposteihin yleensä 24 tunnin sisällä.

Kysymykset ja vastauksetNOPEAT VASTAUKSET

Olemme koonneet useimmin kysytyt kysymykset yhdelle sivulle, jotta saat vastauksen nopeasti. Tutustu näihin ennen kuin otat meihin yhteyttä, sillä on mahdollista, että kysymykseesi on vastattu.

KYSYMYKSIIN JA VASTAUKSIIN

Ota yhteyttäOTA MEIHIN SUORAAN YHTEYTTÄ

Puhelinpalvelu aukioloajat

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT

Vastaamme hintaan

Suunnittelun tarjoaminen oikeaan hintaan on tärkeä osa filosofiaamme. Ratkaisu on yksinkertainen - jos löydät saman tuotteen halvemmalla joltain muulta jälleenmyyjältä Skandinaviassa, vastaamme hintaan. Voit siis luottaa siihen, että saat aina kilpailukykyisen hinnan, kun teet ostoksia kanssamme.

LUE HINTATAKUUMME

Vain alkuperäiset AINA AIDOT TUOTTEET

Nordic Galleriet on yli 180 maailman johtavan tuotemerkin valtuutettu jälleenmyyjä. Myymme aina aitoja tavaroita. Jos olet epävarma, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja me autamme sinua.

LISÄÄ TIETOA ORIGINAALISTA

Sosiaalinen MediaGET SOCIAL

Seuraa meitä sosiaalisissa kanavissa saadaksesi päivittäisiä päivityksiä inspiraatiosta, uutisista ja tärkeistä tiedoista. Käy instagramissa, tykkää meistä facebookissa ja seuraa myNewsdeskiä, etkä jää mistään paitsi.

SOSIAALINEN MEDIA

SÄÄNNÖT JA EHDOT

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi, kun teet ostoksia. Lue siis ehtomme huolellisesti ennen ostoksen tekemistä. Kun teet tilauksen Nordiska Galleriet -verkkokaupasta, hyväksyt ehtomme. Huomaathan, että eri ehtoja sovelletaan riippuen siitä, teetkö ostoksia verkkosivustollamme, myymälässä vai yrityksenä.

OSTO-OIKEUSEHDOT
Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos haluat saada vastauksia tuotteeseen liittyviin kysymyksiisi tai apua sisustussuunnitteluun.
Myymälämme
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Miten löydät meidät

08- 442 83 60

Ma-Pe 10:00 - 19:00
Lauantai 10:00 - 17:00
Sunnuntai 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Miten löydät meidät

031- 775 69 00

Ma-Pe 10:00 - 19:00
La-Su 11:00 - 17:00
Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)