Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Tämän Fritz Hansenin kampanjatarjouksen avulla voit ostaa yhden suosikeistamme tarjoushintaan - suositun 3107 Seven, jonka etukansi on kaksi eri nahkaa. Takaosa mustaksi petsattua tuhkaa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Nahka Wild on aniliininahkaa, joka on yksi Fritz Hansenin luonnollisimmista ja eksklusiivisimmista nahoista. Se on pehmeä ja taipuisa, läpivärjätty ja kevyesti käsitelty, mutta pintaa ei ole peitetty. Huokoset ovat avoimia, jolloin nahka hengittää ja ruskeaan nahkaan muodostuu hieno patina, kun huonekaluja käytetään ja altistetaan auringolle. Mahdollisimman käsittelemättömän pinnan säilyttämiseksi nahassa voi tuntua pieniä luonnollisia jälkiä, mikä tekee jokaisesta nahasta täysin ainutlaatuisen ja siinä käytetään vain hienoimpia vuotoja.

Musta Essential-nahka on yksi Fritz Hansenin vakionahoista, joka on kulutusta kestävää ja käyttäjäystävällistä nahkaa, jonka hiottu ja pinnoitus antaa hyvin roiskeita ja tahroja kestävän pinnan. Se on kestävämpi kuin aniliininahka, eikä se kehitä samaa patinaa ajan myötä, kun nahan huokoset peittyvät.

Ikonisen 3107 Sevenin suunnitteli Arne Jacobsen Fritz Hansenille vuonna 1955. Huolimatta siitä, että Seven lanseerauksesta on kulunut yli 60 vuotta, muotoilu tuntuu yhä tärkeältä tänäkin päivänä, kuten jatkuvasti korkea kysyntä vahvistaa. Seven 3107 on jatkokehitys Arne Jacobsenin tunnetusta Myran-tuolista ja siitä on tullut Fritz Hansenin myydyin tuoli. Nordiska Galleriet oli Sevenin ensimmäinen jälleenmyyjä Ruotsissa ja tuoli on edelleen myydyin huonekalumme. Suosio juoruilee tuolin ikonitilasta. Sevenissä kohtaavat muoto, toiminnallisuus ja moderni muotoiluhistoria, mikä tekee tuolista sekä muotoilun klassikon että suosikkimme.

Ei arviota

3107 Series 7 - Front upholstered Campaign

972,00 €

Sisältää 24% arvonlisäveron

Voit tilata enemmän tuotteita kuin meillä on tällä hetkellä varastossa. Huomaa, että tilauksesi lähetetään kokonaisuudessaan, kun kaikki tuotteet ovat valmiina. Päivitetty toimitusaika näkyy kassalla.

Tavaramerkki:

Fritz Hansen

Suunnittelija:

Arne Jacobsen

Leveys:

51 cm

Korkeus:

82 cm

Syvyys:

52 cm

Istuimen korkeus:

46 cm

Pohja/jalat:

Kromattu teräs

Väri:

Musta

Materiaali:

Bok, Stål

Istuin:

Nahka

Variantti:

Musta saarni

Vaatetusryhmä:

Nahka

Nimi kankaassa:

Wild Black

Artikkelin numero:

10568300

Huomaa, että kuvat ovat suuntaa-antavia. Sävyt voivat poiketa todellisuudesta.