Nordiska Galleriet logoNordiska Galleriet logo

Arne Jacobsenin vuonna 1954 suunnittelema jakkara Dot 3170 on osa Fritz Hansenin ainutlaatuista Objects-sarjaa. Idea jakkarasta syntyi, kun kuuluisa suunnittelija suunnitteli klassisen Ant-tuolin. Tyylikäs ja ajaton jakkara toimii täydellisesti sekä yksinään että täydentäen Seven-sarjan klassikkoja. Istuin on valmistettu pehmeästä nahasta, joka on Fritz Hansenin hienointa laatua. Nahka on valmistettu samasta materiaalista, jota käytetään ikonisten ögget- ja Svanen-huonekalujen valmistuksessa. Nahka on yhdistetty nelijalkaiseen jalustaan, mutta alkuperäisestä versiosta poiketen premium-luokan nahkaisessa jakkarassa on musta lakattu jalusta. Jakkara voidaan myös pinota korkealle, joten se sopii täydellisesti keittiöön tai lisätuoliksi olohuoneeseen.

Objects-sarja, johon Dot 3170 kuuluu, on valmistettu vankoista materiaaleista, jotka kuvastavat Fritz Hansenin ylpeää perintöä laadusta ja hienostuneesta käsityötaidosta. Mallisto koostuu ajattomista ja kauniista tuotteista, jotka on suunnitellut johtavat arkkitehdit ja suunnittelijat ympäri maailmaa, sekä tanskalaiset että kansainväliset. Valikoima on laaja ja heijastaa Fritz Hansenin intohimoa hyvään ja hyvin suunniteltuun muotoiluun, korkeaan laatuun ja pitkiin käsityöperinteisiin.

Ei arviota

3170 Dot

237,00 €

 (suositushinta 332,00 €)

Sisältää 24% arvonlisäveron

Voit tilata enemmän tuotteita kuin meillä on tällä hetkellä varastossa. Huomaa, että tilauksesi lähetetään kokonaisuudessaan, kun kaikki tuotteet ovat valmiina. Päivitetty toimitusaika näkyy kassalla.

Tavaramerkki:

Fritz Hansen

Suunnittelija:

Arne Jacobsen

Korkeus:

44 cm

Halkaisija:

34 cm

Pohja/jalat:

Kromattu teräs

Väri:

Ruskea

Materiaali:

Nahka, Teräs

Istuin:

Nahka Wild Walnut

Variantti:

Wild walnut

Artikkelin numero:

10653932

Huomaa, että kuvat ovat suuntaa-antavia. Sävyt voivat poiketa todellisuudesta.

Lisää Jakkarat

Lisää tuotteesta Fritz Hansen