Nordiska Galleriet logoNordiska Galleriet logo

Tämän Fritz Hansenin kampanjatarjouksen avulla voit ostaa yhden suosikeistamme tarjoushintaan, erittäin suositun 3207 Sevenin. Täysin verhoiltu nahkainen nojatuoli. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Fritz Hansenin suositun Seven-tuolin eli Series 7 -tuolin on suunnitellut Arne Jacobsen vuonna 1952. Tuoli suunniteltiin alun perin käsinojilla, kuten tässä versiossa – 3207 Seven, joka on syynä kuoren muotoon. Seven valmistetaan samalla innovatiivisella prosessilla kuin edeltäjänsä Myran. Istuin on tehty yhtenä kappaleena, joka koostuu yhdeksästä viilukerroksesta, jossa on kaksi kerrosta höyrypuristettua intialaista puuvillaa. Tämä tarjoaa joustavan selkänojan, joka voidaan taittaa alas, mikä edistää tuolin korkeaa mukavuutta. Tässä mallissa nojatuolissa on täysnahkaverhoilu. Siistit jalat on valmistettu kromatusta teräksestä.

Sevenistä on tullut Fritz Hansenin kaikkien aikojen myydyin tuoli, ja se on tuotu markkinoille useissa eri malleissa. Nordiska Galleriet oli Sevenin ensimmäinen jälleenmyyjä Ruotsissa ja tuoli on edelleen myydyin huonekalumme. Suosio juoruilee tuolin ikonitilasta. Sevenissä muoto, toiminnallisuus ja moderni muotoiluhistoria kohtaavat, mikä tekee siitä sekä klassikon että suuren suosikin meillä.

Ei arviota

3207 Series 7 - Leather Wild Walnut

1 339,00 €

Sisältää 24% arvonlisäveron

Voit tilata enemmän tuotteita kuin meillä on tällä hetkellä varastossa. Huomaa, että tilauksesi lähetetään kokonaisuudessaan, kun kaikki tuotteet ovat valmiina. Päivitetty toimitusaika näkyy kassalla.

Tavaramerkki:

Fritz Hansen

Suunnittelija:

Arne Jacobsen

Leveys:

50 cm

Korkeus:

82 cm

Syvyys:

52 cm

Istuimen korkeus:

46 cm

Pohja/jalat:

Kromilla päällystetyt teräsputket

Väri:

Saksanpähkinä

Materiaali:

Bokfanér, Stål

Istuin:

Nahka

Artikkelin numero:

10167555

Huomaa, että kuvat ovat suuntaa-antavia. Sävyt voivat poiketa todellisuudesta.

Lisää Ruokapöydän tuolit

Lisää tuotteesta Fritz Hansen