Nordiska Galleriet logoNordiska Galleriet logo

Grand Prix Aspen Limited Edition lanseerattiin 21.10.2022 klo 10.00.

Grand Prix Aspen Limited Edition -tuoli on kehitetty yhteistyössä Nordic Galleryn ja tanskalaisen Fritz Hansenin kanssa. Tämä tulkinta designklassikosta on tehty Fritz Hansenin Wild Hidesta valmistetusta lehmännahkaisesta etuosasta, luonnollisen viimeistelystä aniliininahasta ja lehmänkarvasta. Aivan kuten jokaisella eläimellä on ainutlaatuinen kuvio, jokainen tuoli on saanut oman ilmeensä, johon myös eläimen karvavaihtelu on vaikuttanut. Grand Prix:ssa on kauniit jalat massiivisesta pähkinäpuusta ja kuori puristettua pähkinäviilua. Grand Prix Aspen Limited Edition myydään yksinomaan Nordiska Gallerietissa, ja sitä on saatavilla rajoitettu 110 kappaleen painos.

Fritz Hansenin 4130 Grand Prix -tuolin suunnitteli Arne Jacobsen vuonna 1957, ja se lanseerattiin samana vuonna Tanskan taidemuseossa & Muotoilua Kööpenhaminassa suunnittelijoiden kevätnäyttelyn aikana. Myöhemmin samana vuonna tuoli oli esillä triennaalissa Milanossa, jossa se voitti Grand Prix -palkinnon näyttelyn merkittävimmälle työlle. Siitä lähtien tuoli on mennyt samalla nimellä ja sitä on lanseerattu useissa eri malleissa.

Kuten Arne Jacobsenin Myran ja Seven, myös Grand Prix on valmistettu valetusta viilusta. Jokainen tuolin kuori on tehty yhtenä kappaleena, joka koostuu yhdeksästä kerroksesta viilua ja kahdesta kerroksesta intialaista puuvillaa, jotka on puristettu muotoon höyryllä. Tämä antaa tuolille mukavan joustavuuden. Selkänoja voidaan myös kääntää alas, mikä lisää mukavuutta.

Ei arviota

4130 Grand Prix Aspen Limited Edition

917,00 €

Sisältää 24% arvonlisäveron

Tavaramerkki:

Fritz Hansen

Suunnittelija:

Arne Jacobsen

Leveys:

50 cm

Korkeus:

83 cm

Syvyys:

51 cm

Istuimen korkeus:

46 cm

Pohja/jalat:

Massiivipähkinä

Materiaali:

Pähkinä, Aniliininahka

Istuin:

Puristettu pähkinäviilu

Artikkelin numero:

10709939

Huomaa, että kuvat ovat suuntaa-antavia. Sävyt voivat poiketa todellisuudesta.