Göteborg | Nordiska Galleriet

Göteborg Täydellinen huonekalutalo maailman johtavaa muotoilua varten

Myymme vain parasta muotoilua. Tutustu maailman johtavien suunnittelijoiden ja tuotemerkkien huonekaluihin, sänkyihin, valaisimiin, mattoihin, kodin sisustukseen, ulkokalusteisiin, keittiöihin, vaatekaappeihin ja taiteeseen. Vieraile 2400 neliömetrin näyttelytilassamme Mölndalissa osoitteessa Flöjelbergsgatan 20A.

Myymälä on avoinna joka päivä. Lämpimästi tervetuloa.

Me myymälässäTiimi muotoilun ystäviä

Nykyään tarjoamme laajan valikoiman huonekaluja, mattoja, valaisimia, taidetta ja sisustustavaraa koko kotiin. Hyvän asiantuntemuksen, korkean laadun ja henkilökohtaisen palvelun avulla luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Koko tiimillä on laaja kokemus sekä huonekalu- että sisustusalalta, ja pyrimme aina tarjoamaan poikkeuksellista palvelua.

Sköna RumHuonekalugalleria

Nordiska Galleriet Göteborg perustettiin huonekalugalleriana ja sisustussuunnitteluyritys Sköna Rumina vuonna 2002 historialliseen Amerikahusetiin. Syksyllä 2019 Nordiska Galleriet muutti uusiin ja suurempiin tiloihin osoitteeseen Flöjelbergsgatan 20A. Myymälän mottona on tarjota aina alan parasta palvelua. Tarjoamme vankkaa asiantuntemusta siitä hetkestä lähtien, kun astut myymälään, siihen asti, kun huonekalusi toimitetaan ja kootaan kotiisi. Johtavien tuotemerkkien ja suunnittelijoiden ainutlaatuiset valikoimat on valittu huolella ja yksityiskohtiin kiinnittämällä huomiota, ja niissä on käytetty parhaita mahdollisia materiaaleja ja laatua.

Nordiska Galleriet Göteborgin juuret ovat Göteborgin satamassa, joka on ollut vuosisatojen ajan kaupan ja historian muovaama alue. Näyttely sijoitettiin kunnianarvoiseen Amerikahusetiin, jonka rakennutti Svenska Lloyd, joka tunnetaan myös nimellä Svenska Amerika Linien, S.A.L. Tässä paikassa tuhannet ihmiset ovat kulkeneet historian saatossa matkalla Amerikkaan.Vuoden 2017 lopulla Nordiska Galleriet osti Sköna Rumin, ja se lanseerataan vuonna 2018 nimellä Nordiska Galleriet Göteborg. Syksyllä 2019 Nordiska Galleriet muutti uusiin ja suurempiin tiloihin osoitteeseen Flöjelbergsgatan 20A. Nykyään se tarjoaa inspiroivan ilmapiirin ja ainutlaatuisen yhdistelmän huonekaluja, designtuotteita ja taidetta maailmankuulujen suunnittelijoiden ja taiteilijoiden tuotannosta. Yhdessä ne luovat maailman johtavan kansainvälisen muotoilualan yrityksen ja vahvistavat visiota inspiroivasta elämyskohteesta muotoilusta kiinnostuneelle yleisölle.Myymälässä työskentelee sisustussuunnittelijoita, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan unelmiensa koteja päivittäin. Voit saada apua erilaisissa sisustuspalveluissa, jotta voit luoda harkitun kodin, jossa voit asua.Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan ainutlaatuiseen näyttelyymme.

Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos haluat saada vastauksia tuotteeseen liittyviin kysymyksiisi tai apua sisustussuunnitteluun.
Myymälämme
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Miten löydät meidät

08- 442 83 60

Ma-Pe 10:00 - 19:00
Lauantai 10:00 - 17:00
Sunnuntai 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Miten löydät meidät

031- 775 69 00

Ma-Pe 10:00 - 19:00
La-Su 11:00 - 17:00
Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)