Huoneen jakajat | Nordiska Galleriet

Huoneenjakajat

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Arflex Artek Baxter Maxalto Memphis Milano
Suunnittelija
Takaisin
Alvar Aalto Antonio Citterio Baxter P Ettore Sottsass Pietro Russo
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (9)
Suodatin
Screen 100 Screen 100
Alvar Aalto tuotemerkille Artek
€ 2,510
Arke Windscreen Arke Windscreen
Lisää vaihtoehtoja
Antonio Citterio tuotemerkille Maxalto
alk. € 2,897
Diva Screen D.E.F Diva Screen D.E.F
€ 3,524
Diva Screen F.F.F Diva Screen F.F.F
€ 3,762
Mantice Screen Mantice Screen
Pietro Russo tuotemerkille Baxter
Hinta pyydettäessä
Oddo Screen Oddo Screen
Baxter P tuotemerkille Baxter
Hinta pyydettäessä
Diva Screen A.B.C Diva Screen A.B.C
€ 5,227
Diva Screen A.C.F Diva Screen A.C.F
€ 4,559
Carlton Carlton
Ettore Sottsass tuotemerkille Memphis Milano
€ 15,692

Huoneenjakajat

Huoneenjakajat ovat käytännöllinen ja kaunis yksityiskohta, jota voidaan käyttää huoneen eri osien jakamiseen tai vain lisäämään kotiisi koristeellinen kosketus. Tarjoamme näytönjakajia, joissa on sitä pientä ekstraa useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Voit valita malleja, jotka voidaan sijoittaa suoraan lattialle tai yksinkertaisesti asentaa seinälle. Tai miksi et investoisi kokoontaitettavaan versioon, jotta voit mukauttaa sen juuri sinun huoneeseesi?

Meiltä löytyvät tilanjakajat ovat paljon muutakin kuin vain käytännöllinen elementti. Ne huokuvat muotoilua ja laatua, ja ne on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista. Klassinen kolme tai moderni lasi - valinta on sinun. Se on täydellinen sisustusyksityiskohta niille, jotka haluavat luoda toimivan kodin, joka on täynnä elämää ja persoonallisuutta. Seinäseinän avulla voit esimerkiksi helposti jakaa toimiston kahteen eri osaan tai erottaa makuuhuoneen alkovin muusta olohuoneesta pienessä asunnossa. Suosikki on ranskalaisen Red Editionin Divider, joka tarjoaa ilmavan mutta silmiinpistävän muotoilun. Tammesta valmistettu aaltoileva kuvio, jossa on messinkielementtejä, luo modernin ilmeen kaikenlaisiin ympäristöihin. Rei'itetyn muotoilun ansiosta se luo myös eron tunnetta vaikuttamatta huoneen valoon. Jos taas olet kiinnostunut hieman suuremmasta näytöstä, kannattaa tutustua tarkemmin italialaisen Maxalton Arke-tuulisuojaan. Se on valmistettu sankareista ja se on jaettu kolmeen osaan, jotka antavat sinulle joustavuutta saavuttaa juuri haluamasi vaikutus. Se voidaan valita myös useissa eri malleissa. Lisäämme jatkuvasti valikoimiamme uusilla design-suosikeilla. Etsi siis suosikkisi romminjakajiemme joukosta ja löydä kotiisi sopiva malli.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)