Integroidut kodinkoneet | Nordiska Galleriet

Integroidut kodinkoneet

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Gaggenau
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (3)
Suodatin
Espresso Machine S200 - Metallic Espresso Machine S200 - Metallic
€ 4,960
Varastossa

Integroidut kodinkoneet

Integroiduilla keittiökoneilla voit luoda yhtenäisen ja tyylikkään keittiön sisustuksen. Nordiska Gallerietista löydät integroituja keittiökoneita, kuten espressokoneet tunnetuilta tuotemerkeiltä.

TYYLIKKÄÄT SISÄTILAT INTEGROIDUILLA RATKAISUILLA

Integroidut ratkaisut ovat tulleet suosituiksi, kun suunnittelet ja valitset keittiöön kodinkoneita ja keittiökoneita. Integroitu eli sisäänrakennettu ratkaisu tarkoittaa, että laitteet tai koneet on rakennettu keittiöön siten, että ne sulautuvat paremmin sisustukseen ja antavat yhtenäisemmän vaikutelman. Esimerkiksi integroidun jääkaapin tai astianpesukoneen etupuoli on sama kuin muussa keittiössä, toisin kuin vapaasti seisovan jääkaapin tai astianpesukoneen. Integroituihin laitteisiin kuuluvat astianpesukoneet, liesituulettimet, jääkaapit ja pakastimet, mikroaaltouunit, liedet, uunit ja viininjäähdyttimet. Integroiduilla laitteilla on useita etuja. Ne säästävät tilaa ja tarjoavat enemmän joustavuutta, koska niitä voidaan mukauttaa ja jakaa. Niiden avulla on myös helpompi luoda oma keittiö, jossa on oma persoonallinen ote, juuri sellainen kuin haluat. Useita keittiökoneita on saatavana myös integroituina ratkaisuina.

KORKEALAATUISET INTEGROIDUT KEITTIÖKONEET

Valikoimastamme löydät integroituja keittiökoneita eksklusiivisilta tuotemerkeiltä. Voit esimerkiksi varustaa keittiösi saksalaisen Gaggenau-merkin integroidulla espressokoneella. Gaggenauin espressokoneessa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja modernit toiminnot. Henkilökohtaisten asetusten avulla voit esimerkiksi valmistaa aina täydellisen kupin kahvia. Voit luoda ja tallentaa asetuksia jopa kahdeksalle eri juomalle. Voit valita kahdeksan eri kahvivahvuuden välillä erittäin miedosta erittäin vahvaan. Espressokone on täysin automaattinen ja pitää kirjaa papujen ja maidon määrästä. Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa samalla herkullisen kupillisen kahvia, espressoa, teetä tai muuta maitopohjaista juomaa. Gaggenauin espressokone on saatavana antrasiitin, hopean ja metallin värisenä. Täydennä espressokeitin Gaggenauin integroiduilla laitteilla, niin saat tyylikkään ja yhtenäisen keittiösuunnittelun.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas? Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra ja Zanotta.
Toivelista (0)

Tervetuloa Nordiska Galleriet

LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

Ymmärrän
Lue lisää täältä

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Finland
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Finnish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: EUR
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.