kestävyys | Nordiska Galleriet

kestävyyskestävyys

Design-huonekalujen jälleenmyyjänä haluamme kannustaa asiakkaitamme ostamaan laadukkaita huonekaluja, jotka edistävät kestävämpää maailmaa.

Kestävä kehitys Nordiska Galleriet

Nordiska Gallerietissa myymme pääasiassa designklassikoita, jotka on kehitetty kestämään koko eliniän - ja toivottavasti myös siirtymään uudelle sukupolvelle. Työskentelemme kulumisen vastakohtana, ja siksi laatu ja kestävyys ovat meille ja liiketoiminnallemme luonnollisia avainsanoja. Muotoilu- ja sisustusalalla on kuitenkin edessään suuria ympäristöhaasteita, ja meillä Nordiska Gallerietillä on vastuu auttaa vähentämään alamme vaikutuksia. Teemme tämän niin paljon kuin voimme.

Edistetään kestävää sisustussuunnittelua

Sisustus- ja designhuonekalujen vähittäismyyjänä haluamme opastaa asiakkaitamme tekemään viisaita ostoksia, jotka edistävät paremman maailman luomista. Asettamalla useita kestävyystavoitteita, joihin vaikuttavat YK:n maailmanlaajuiset tavoitteet vuodelle 2030, tuomme alla esiin valikoiman tuotteita, jotka täyttävät nämä tavoitteet.

Korkeammat vaatimukset ihmisille ja ympäristölle

Huonekalut ja kalusteet luovat kontekstin, mutta ne syntyvät myös monista konteksteista. Moniin näistä yhteyksistä sisältyy toimittajille, tehtaille ja kuljetusliikkeille asetettuja vaatimuksia ottaa vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä. Nordiska Gallerietissa keskitymme eurooppalaisiin tuottajiin, joiden tuotanto on lähellä, ja asiakkaana sinun pitäisi aina nähdä, missä maassa tuote on valmistettu.

Huippulaadukas muotoilu

Me puolestaan asetamme vaatimuksia myös tuotemerkeille, jotka valitsemme edustamaan ja myymään asiakkaillemme. Keskeistä on aina, että olemme premium-designin kohde - paikka, jossa voi tavata, kokea ja löytää korkealaatuista nykyaikaista ja klassista designia. Siksi pidämme huolta siitä, että tarjoamme todella hyvää ja harkittua muotoilua. Huolellisesti valmistettu huonekalu tai sisustustuote kestää aikaa, ja oikeanlaisella käsittelyllä se voi saada pidemmän käyttöiän ja jäädä tulevien sukupolvien perinnöksi tai elää käytettyjen tuotteiden markkinoilla.rknad.

Ympäristöystävällinen resurssien käyttö

Koska meillä on paljon työntekijöitä, meillä on myös sisäisiä ympäristöpolitiikkoja. Joitakin toteuttamiamme strategioita ovat muun muassa junien valitseminen lentokoneiden sijaan ja ajoneuvojemme käyttäminen uusiutuvalla energialla niin paljon kuin mahdollista.

Älykkäämpi resurssien käyttö koskee myös toimitilojen ja varastojen valintaa, sillä monet niistä ovat energiaomavaraistuneita. Pyrimme optimoimaan pakkauksemme niin, että lähetämme paketeissamme mahdollisimman vähän ilmaa, ja ilmoitamme kunkin tuotteen tuotantomaan, jotta asiakkaamme voivat tehdä tietoon perustuvia ympäristövalintoja. Uskomme, että voimme parantaa sekä kulutusta ja tuotantoa että omaa jalanjälkeämme vaatimattomilla askelilla oikeaan suuntaan.

Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos haluat saada vastauksia tuotteeseen liittyviin kysymyksiisi tai apua sisustussuunnitteluun.
Myymälämme
Tukholma
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Miten löydät meidät

+468- 442 83 60

Ma-Pe 10:00 - 19:00
Lauantai 10:00 - 17:00
Sunnuntai 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Miten löydät meidät

+4631- 775 69 00

Ma-Pe 10:00 - 19:00
La-Su 11:00 - 17:00
Malmö
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Miten löydät meidät

040 685 95 01

Ma-Pe 11:00 - 18:00
Lauantai 11:00 - 16:00
Sunnuntai Suljettu
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Miten löydät meidät

+468-442 83 63

La-Su 11:00 - 16:00
To-Pe 11:00 - 16:00
Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Toivelista (0)

Tervetuloa Nordiska Galleriet

LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

Ymmärrän
Lue lisää täältä

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Finland
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Finnish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: EUR
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.