Lasten pöydät | Nordiska Galleriet

Lasten pöydät

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Carl Hansen
Suunnittelija
Takaisin
Hans J. Wegner
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (1)
Suodatin
CH411 Peters Table CH411 Peters Table
Hans J. Wegner tuotemerkille Carl Hansen
€ 551

Lasten pöydät

Anna lasten iloita hyvästä designista. Tarjoamme valikoiman design-huonekaluja Carl Hansenin kaltaisilta tuotemerkeiltä, myös nuorille. CH411, joka tunnetaan myös nimellä Peters Table, on Hans J. Wegnerin vuonna 1944 suunnittelema ja Carl Hansenin ja hänen poikansa valmistama. Valmistettu käsittelemättömästä massiivipyökistä. Kokonsa, terävien reunojen puuttumisen ja käsittelemättömän materiaalin ansiosta pöytä on täydellinen lahja lapsille.

Pöytä voidaan purkaa ja koota täysin ilman työkaluja. Pöytä on suunniteltu yhteensopivaksi Peters-tuolin CH410 kanssa. Luova ympäristö antaa lapsille tilaa kasvaa. Osta lasten designpöydät Nordiska Gallerietista parhaalla laadulla. Lasten huonekalut -kategoriasta löydät myös lasten tuolit ja nojatuolit. On yhtä tärkeää luoda hyvä ympäristö lapsille kuin aikuisillekin. Huonekalut on erittäin hyvälaatuisia. Anna lastenhuoneen olla yhtä hyvin hoidettu kuin muukin koti, ja investoi huonekaluihin, jotka antavat lapsille parhaat mahdollisuudet kehittyä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)