Lasten silmälasit | Nordiska Galleriet

Lasten silmälasit

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Lasten silmälasit
Kategoriat
Suodatin
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (0)
Lajittelu
  Puuttuvat artikkelit

  Lasten silmälasit

  Nuoret ja lapset viettävät nykyään suuren osan ajastaan näytön, kännykän tai tietokoneen ääressä, ja nuorten silmälasien tarve kasvaa. Silmälasit ovat monille lapsille jännittäviä, eivätkä vähiten tärkeitä jokapäiväisen elämän toimivuuden kannalta. Koska lukulasit voivat olla nuorelle vaikeat, muotoilu ja värit ovat tärkeitä. Aurinkolasit ovat tärkeitä, koska lasten on suojattava herkkiä silmiään UV-valolta. Jos aurinkolaseissa on dynaamisia värejä ja jännittäviä muotoja, niistä tulee hauska asuste, jota lapset haluavat käyttää.

  Valikoimastamme löydät lasten silmälasit, joissa muotoilu on keskiössä, mutta laatu ja materiaalit ovat tärkeitä. Lapset ovat herkempiä synteettisille materiaaleille kuin aikuiset, ja valikoimamme lasten silmälasit ovat korkeatasoisia. Valikoima koostuu lasten silmälaseista, joissa on jännittävä muotoilukieli ja huomiota herättävät värit. Löydät kaiken aurinkolaseista, lukulaseista ja suojalaseihin mukautetuista laseista. Junior Screen Izipiziltä on siniseltä valolta suojaavat lasit, jotka sopivat nuorille, jotka viettävät paljon aikaa ruudun ääressä. Junior Screenistä on useita eri versioita. Junior Sun Izipiziltä on trendikkäät aurinkolasit, joissa on 100 % UV-suoja ja joita on saatavana useissa eri dynaamisissa väreissä. Baby Sky Blue ja Baby Lemonade ovat mukavat vauvojen silmälasit, jotka ovat hypoallergeeniset ja joissa ei ole bisfenoli A:ta. Innovatiiviselta Izipizi-tuotemerkiltä tulevat myös Kids-lasit, joita on saatavana jännittävissä väreissä ja jotka ovat bisfenoli A-vapaita.

  Suosittuja luokkia sisällä Details
  Kirjaudu sisään

  Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

  tai
  Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

  Kiitos rekisteröinnistä
  Sähköpostisi on jo rekisteröity
  *Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
  Toivelista (0)