Liesituulettimet | Nordiska Galleriet

Liesituulettimet

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Gaggenau
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (2)
Suodatin
Wall-Mounted Extractor S200
€ 2,373
Inclined Wall Fan S200 Inclined Wall Fan S200
€ 2,418

Liesituulettimet

Hyvä liesituuletin tekee ruoanlaitosta helpompaa ja miellyttävämpää. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se on myös keskeinen osa keittiön sisustusta. Nordiska Gallerietista löydät laadukkaita liesituulettimia tunnetuilta tuotemerkeiltä.

MINKÄ KEITTIÖN TUULETTIMEN VALITA?

Voi olla vaikeaa tietää, minkälainen liesituuletin kotiisi kannattaa hankkia. Kun haluat ostaa keittiön liesituulettimen, valittavana on useita eri vaihtoehtoja. Se, minkä tyyppinen keittiön liesituuletin sinun kannattaa ostaa, riippuu pääasiassa siitä, millainen ilmanvaihto kotonasi on. Ilmanvaihdossa voi olla suuri ero, jos asut huvilassa tai asunnossa. Haluatko vapaasti roikkuvan liesituulettimen, seinään kiinnitettävän liesituulettimen vai integroidun liesituulettimen? Sinun on myös päätettävä, haluatko liesituulettimen, jossa on ulkoinen vai sisäinen moottori.

Liesituulettimia on erilaisia. Hiilisuodattimella varustettu liesituuletin on nykyaikainen ja hyvä valinta, jos asut huvilassa, jossa ei ole poistokanavaa, johon liesituuletin voitaisiin liittää. Hiilisuodatinpuhallin suodattaa ja kierrättää keittiön ilmaa. Poistoilmapuhallin tai poistoilmapuhallin on puolestaan liitetty poistokanavaan, joka imee ilman ulos talosta. Voit valita myös yhdistelmäpuhaltimen, joka on poistoilmapuhaltimen muunnelma, jossa ilma puhdistetaan ja johdetaan ulos keskusilmanvaihtojärjestelmän kautta.

VAPAASTI ROIKKUVA, SEINÄLLE ASENNETTAVA TAI INTEGROITU MALLI.

Millainen muotoilun tulisi olla tuulettimessasi? Voit valita vapaasti riippuvan keittiön liesituulettimen, joka antaa modernin ja tyylikkään vaikutelman. Saatavilla on myös seinään kiinnitettäviä liesituulettimia ja kaapin alle asennettavia liesituulettimia, jotka ripustetaan kaapin alle. Voit myös valita kaappiin tai kattoon kiinnitettävän liesituulettimen, joka sopii sisustukseen.

LAADUKKAAT LIESITUULETTIMET TUNNETUILTA TUOTEMERKEILTÄ

Löydät muun muassa saksalaisen Gaggenau-merkin liesituulettimia. Keittiön liesituulettimissa yhdistyvät huippulaatu ja tyylikäs muotoilu. Ne ovat tehokkaita ja samalla tyylikkäitä yksityiskohtia keittiössäsi. Täydennä liesituuletinta muilla Gaggenau-laitteilla yhtenäisen ja tyylikkään keittiön sisustuksen luomiseksi.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)