Lukulasit | Nordiska Galleriet

Lukulasit

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Lukulasit
Kategoriat
Suodatin
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (0)
Lajittelu
  Puuttuvat artikkelit

  Lukulasit

  Lukulasit ovat ennen kaikkea toiminnallisia, ja niiden pitäisi helpottaa näköongelmista kärsivien arkea. Toissijaista toiminnalle on muotoilu. Silmälasien tulisi täydentää kasvojen muotoa ja korostaa kasvonpiirteitä. Nykyään lukulasien on täytettävä enemmän vaatimuksia kuin koskaan ennen, sillä elämäntapamme ovat muuttuneet. Vietämme suuren osan ajastamme näytön edessä, ja siniseltä valolta suojaavia laseja on kehitetty, ja ne löytyvät valikoimastamme.

  Mukavat ja laadukkaat lukulasit ovat olennaisen tärkeitä, ja ne ovat itsestäänselvyys valikoimamme lukulaseille. Lukulasivalikoimastamme löytyy muotiin suuntautuneita laseja dynaamisissa väreissä ja malleissa. Lukulasit ovat trendikkäät, mutta samalla ajattomat ja mukavat. Lukulasit ranskalaiselta Izipiziltä ovat lukulasit, joissa on moderni muotoilu ja joita on saatavana useita eri malleja sekä vahvuuksia. Izipizin näytöt ovat lasit niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneen ääressä. Näyttö on saatavana mustana ja turkoosina, ja se suojaa siniseltä valolta, jota matkapuhelimet ja näytöt lähettävät.

  Suosittuja luokkia sisällä Details
  Kirjaudu sisään

  Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

  tai
  Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

  Kiitos rekisteröinnistä
  Sähköpostisi on jo rekisteröity
  *Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
  Toivelista (0)