Mikrouunit | Nordiska Galleriet

Mikrouunit

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Gaggenau
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (3)
Suodatin
Microwave S200 - Silver Microwave S200 - Silver
Lisää vaihtoehtoja
€ 1,740
Microwave S200 - Metallic Microwave S200 - Metallic
Lisää vaihtoehtoja
€ 1,740
Microwave S200 - Anthracite Microwave S200 - Anthracite
Lisää vaihtoehtoja
€ 1,740

Mikrouunit

Mikroaaltouuni on kätevä lisä keittiöön, sillä se nopeuttaa ja helpottaa ruoanlaittoa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se on myös tyylikäs lisä keittiön sisustukseen. Täältä löydät laadukkaat mikroaaltouunit suosituilta tuotemerkeiltä.

MINKÄ MIKROAALTOUUNIN HANKKIA?

Voi olla vaikeaa tietää, minkälaisen laitteen haluat ja mikä sopii sinulle parhaiten. Mikroaaltouuni on kätevä apuri, joka kuuluu jokaiseen keittiöön. Mikroaaltouunilla voit valmistaa kevyitä aterioita, sulattaa pakastettuja ruokia tai lämmittää kylmäksi käyneitä ruokia uudelleen. Mikroaaltouunin koko riippuu. Pieni mikroaaltouuni, jonka kapasiteetti on noin 20 litraa, on sopiva valinta pienempään talouteen tai jos et kypsennä usein ruokaa mikroaaltouunissa. Suuri mikroaaltouuni voi olla hyvä isommalle perheelle, joka saattaa käyttää mikroaaltouunia useita kertoja päivässä. Ostamasi koko riippuu myös siitä, mihin aiot sijoittaa sen ja onko sinulla muita mittoja, joihin sinun on sopeuduttava.

ERITYYPPISET MIKROAALTOUUNIT

Mikroaaltouuneja on erityyppisiä, ja niissä on erilaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Mikä on paras mikroaaltouuni ja mikä kannattaa ostaa, on vaikea sanoa, sillä se riippuu siitä, kuka sitä käyttää. On olemassa klassisia mikroaaltouuneja ja mikroaaltouuneja, joissa on kehittyneempää tekniikkaa ja lisäominaisuuksia, kuten grillitoiminto ja mikroaaltouunit, joissa on sisäänrakennettu tuuletin. Voit myös valita, onko mikroaaltouuni sisäänrakennettu vai yhdistelmäuuni tai uuni, jossa on sisäänrakennettu mikroaaltouuni.

KORKEALAATUISET MIKROAALTOUUNIT

Valikoimastamme löydät saksalaisen Gaggenau-merkin hyvät mikroaaltouunit. Gaggenauin mikroaaltouuni on käytännöllinen älykkäillä toiminnoilla ja tyylikkäällä muotoilulla. Siinä on automaattinen oven avautuminen saranoilla, jotka sijaitsevat joko oikealla tai vasemmalla puolella. Tämä mahdollistaa mikroaaltouunin mukauttamisen keittiöösi. Mikroaaltouuni on saatavana kolmessa eri värissä, antrasiitti, metalliväri ja hopea.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas? Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra ja Zanotta.
Toivelista (0)

Tervetuloa Nordiska Galleriet

LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

Ymmärrän
Lue lisää täältä

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Finland
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Finnish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: EUR
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.