Myymälät | Nordiska Galleriet

MyymälätTutustu maailmaamme

Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme voit vierailla meidän maailmassa voit tutustua meidän maailmaamme. Esittelemme huonekaluja, valaisimia ja erilaisia yksityiskohtia maailman johtavilta tuotemerkeiltä ja suunnittelijoilta. Täällä voit keskustella maan parhaiden huonekaluasiantuntijoiden ja stailistien kanssa, jotka auttavat sinua sisustamaan kotisi.

TukholmaKaikki alkoi osoitteesta Nybrogatan 11

Yli sata vuotta sitten avasimme myymälämme yleisölle. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Vieraile liikkeessämme Tukholman keskustassa, ja voit kokea elävän näyttelyn maailman johtavilta muotoilijoilta.

Lue meistä lisää täältä

Meidän liikkeemmeNordiska Galleriet Göteborgin länsirannikolla

Sköna Rumin perusti vuonna 2002 göteborilainen perhe, joka edelleen pyörittää sitä hiljattain avatuissa tiloissa Flöjelbersgatan 20 A:ssa Mölndalissa. Vuonna 2018 myymälä yhdistyi Nordiska Galleriian, ja se on nyt toinen fyysinen liikkeemme, jossa voi vierailla. Myös tässä tilassa meillä on elävä näyttely, joka muodostuu design-huonekaluista, valaisimista ja erilaisista yksityiskohdista.

Lue lisää liikkestäämme
Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos haluat saada vastauksia tuotteeseen liittyviin kysymyksiisi tai apua sisustussuunnitteluun.
Myymälämme
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Miten löydät meidät

08- 442 83 60

Ma-Pe 10:00 - 19:00
Lauantai 10:00 - 17:00
Sunnuntai 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Miten löydät meidät

031- 775 69 00

Ma-Pe 10:00 - 19:00
La-Su 11:00 - 17:00
Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)