Valaisimet / Ulkovalaisimet / Pollarit

Pollarit

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Louis Poulsen
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (1)
Suodatin
Toldbod 155 Bollard, Black Toldbod 155 Bollard, Black
€ 772
Varastossa

Pollarit

Kotisi koristaminen valaistuksella ulkona on yhtä tärkeää kuin sisälläkin. Sijoita houkutteleva ulkovalaistus talon ympärille, pensasaitaan, parvekkeelle tai ajotielle. Hailamput ovat tarjottimeen kiinnitettäviä ulkovalaisimia, ja ne sopivat täydellisesti valaisemaan eteistä tai antamaan pensasaidallesi hieman lisäkirkkautta, kun ulkona tulee pimeää.

Merkitse tonttiasi hailampuilla ja sovita talosi ja pensasaitasi tyyliin, jotta saat kotiisi persoonallisen ilmeen. Tanskalaisella Louis Poulsen -merkillä on hienoja ulkovalaisimia hailamppujen muodossa. Valitse Toldbod 155 Hagelampe mustana tai alumiinisena, tai anna ulkotilallesi eksklusiivinen utendørsbelysning Flindt Hagelampeilla. Ulkovalaistus on yksinkertainen tapa korostaa talon puhtaita linjoja ja ainutlaatuisia muotoja tai kehystää parveketta tai pensasaidetta ja luoda viihtyisä keidas, kun sää on kolea mutta haluat silti viettää aikaa ulkona lämpiminä kesäiltoina. Louis Poulsen on luonut myös ulkokäyttöön tarkoitetun hailamppuvalaisimen, joka on saanut inspiraationsa sen klassisesta PH-valaisinmallistosta. Yhdistä Louis Poulsenin sisävalaisimet ikkunoiden ulkopuolelle yhdellä tai useammalla mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla PH 3-2 1/2 hailampulla. Led familien til bryggen med hagelamper, eller mark plenen med vakker utendørsbelysning. Huolehdi rakeista talvikuukausien aikana, jotta niiden laatu, ulkonäkö ja kestävyys säilyvät.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)