Mandoliinit ja raastimet
Mandoliini ja raastin ovat keittiövälineitä, joiden pitäisi löytyä sekä ammattikokin että aloittelijan keittiöstä. Nämä välineet helpottavat ja nopeuttavat ruoanlaittoa. Nordiska Gallerietista löydät mandoliineja, raastimia ja kuorirautoja, jotka sopivat erinomaisesti raastamiseen, viipalointiin ja silppuamiseen.
MILLOIN KÄYTTÄÄ MANDOLIINIA?
Mandoliini on näppärä ja tehokas keittiötyökalu, jota käytetään pääasiassa erilaisten vihannesten viipalointiin. Mandoliini koostuu leikkuulaudasta ja pidikkeestä, jossa on upotettu veitsi. Terää voidaan säätää sen mukaan, kuinka paksuja viipaleita haluat. Mandoliini sopii erinomaisesti vihannesten viipalointiin, silppuamiseen ja raastamiseen, mutta myös ohuiden lihaviipaleiden viipalointiin esimerkiksi carpacciota varten. Mandoliini on käytännöllinen ja nopeuttaa ja helpottaa ruoanlaittoa. Se vie myös vähän tilaa keittiössä verrattuna esimerkiksi ruokakoneeseen.
TEHOSTA RUOANLAITTOA RAASTIMILLA JA KUORIMARAUDOILLA
Valikoimastamme löydät erilaisia raastimia ja kuorirautoja. Raastimen ja kuorimaraudan erottaa toisistaan sen muoto. Raastin on muotoilultaan pitkulainen, minkä ansiosta sitä on helppo pitää kädessä ja se soveltuu erityisesti pienempiin tehtäviin. Kuorimaraastin sopii erinomaisesti esimerkiksi juuston raastamiseen pastan päälle tai jälkiruoan kuorruttamiseen appelsiinin raastetulla kuorella. Kuorinta sopii siis erinomaisesti sekä leivonnaisten että ruokien koristeluun. Raastin puolestaan sopii erinomaisesti suurempien määrien ja hieman suurempien ainesosien, kuten juuresten, silppuamiseen. Raastin on ehdoton keittiön varuste kaikille, jotka nauttivat ruoanlaitosta ja viettävät aikaa kattiloiden parissa.
MANDOLIINIT JA RAASTIMET TUNNETUILTA TUOTEMERKEILTÄ
Meiltä löydät laadukkaat mandoliinit, raastimet ja kuorimaraudat, joilla saat huipputuloksia ruoanlaitossa. Microplane-merkiltä löytyy useita erilaisia raastimia ja kuorirautoja, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Niissä on syövytetyt terät, jotka tarjoavat korkean suorituskyvyn ja tarkat leikkaukset repimättä tai repimättä raaka-ainetta. Näin aromi ja maku vapautuvat tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Löydät raastimia, jotka sopivat juureksille ja karkeammille vihanneksille, ja kuorirautoja, jotka sopivat erinomaisesti pienempien ainesosien, kuten valkosipulin, juuston tai tryffelien raastamiseen. Raastimet on helppo puhdistaa ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä. Valikoimastamme löydät lisää raastimia ja kuorirautoja muilta tuotemerkeiltä, jotka myös tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja miellyttävämpää.
- Uunit
- Hiilidioksidin koneet
- Paistoritilät ja paistoalustat
- Integroidut kodinkoneet
- Tiskitelineet
- Padat ja kattilat
- Leipäveitset
- Veitsisetit