Säädettävät sängyt - Osta säädettävä sänky | Nordiska Galleriet

Säätösängyt

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
DUX
Suunnittelija
Takaisin
DUX
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (2)
Suodatin
DUX Dynamic19 DUX Dynamic19
Lisää vaihtoehtoja
DUX tuotemerkille DUX
alk. € 11,177
DUX Axion19 DUX Axion19
Lisää vaihtoehtoja
DUX tuotemerkille DUX
alk. € 6,428

Säätösängyt

Säädettävä sänky antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, kun on kyse mukavuudesta ja hyvästä, syvästä ja terveestä unesta. Käytä sänkyä lepäämiseen, hyvän kirjan lukemiseen tai vain hetken yksinäisyydestä nauttimiseen. Valitse asento, jossa haluat sängyn olevan sinulle ja kehollesi - makaa, istu pystyasennossa tai etsi mukava asento keskeltä kaukosäätimen avulla.

Jokainen tarvitsee unta ja viettää suuren osan elämästään sängyssä, kaikki nukkuvat, mutta jokainen nukkuu eri tavalla ja kaikilla on erilaiset tarpeet. Säädettävällä sängyllä on monia etuja, ja sitä voi helposti säätää mukavuuden ja tarpeiden mukaan. Nosta jalkasi mukavaan asentoon, kun nautit suosikkiohjelmasi jaksosta, tai nosta selkänojaa löytääksesi ergonomisen ja mukavan asennon. Ruotsalaisella Carpe Diem -merkillä on kolme säädettävää sänkymallia. Valitse malleista Vindö, Saltö ja Marstrand, kolme erilaista vaihtoehtoa, joissa on erilaisia ominaisuuksia mutta sama tavoite - antaa sinulle hyvät yöunet sängyssä. Hästens Adjustable on sänky, joka ei tingi toiminnoista, materiaaleista tai ominaisuuksista mukavuutesi vuoksi. Sänky koostuu 28 kerroksesta valikoituja luonnonmateriaaleja: hevosenhiusta, villasta, puuvillasta, pellavasta ja koivusta. Toinen tuotemerkki, jolla on myös mukavia sänkyjä, on Dux, jonka mallit ovat Dux Dynamic19 ja Dux Axion. Valitse sängyn ja sohvan väliltä ja anna koko perheen viettää mukava iltapäivä sängyssä.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions.
Toivelista (0)