Santokuveitset
Santoku-veitsi on suosittu japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti lihan ja kalan sekä vihannesten leikkaamiseen. Nordiska Gallerietista löydät useita malleja eksklusiivisia santokuveitsiä, jotka sopivat niille, jotka haluavat kokeilla ja haastaa itsensä keittiössä.
MIKÄ ON SANTOKUVEITSI JA MIHIN SITÄ KÄYTETÄÄN?
Santoku-veitsi on hyödyllinen keittiöveitsi, jota voi käyttää useimpiin tehtäviin keittiössä. Santoku-veitsi on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle. Ne erottaa toisistaan se, että santokun muoto on hieman erilainen. Santokuveitsessä on muutaman senttimetrin lyhyempi ja usein ohuempi terä, joka on leveä kärkeen asti. Veitsessä on usein hieman kaareva reuna ja terän pituus on noin 15-24 cm. Kokin veitsen tavoin santokuveitsi on monipuolinen ja sopii moneen tarkoitukseen lihan ja kalan leikkaamisesta vihannesten pilkkomiseen. Santoku-veitsi on usein käsintehty ja siksi usein kalliimpi.
SANTOKUVEITSET TUNNETUILTA TUOTEMERKEILTÄ
Valikoimastamme löydät erilaisia santokuveitsiä, jotka sopivat niin ammattikokille kuin kotikokille, joka tykkää kokeilla keittiössä. Globalin Global Classic -mallisto sisältää erilaisia keittiöveitsiä, joihin kuuluu myös santoku-veitsi. Tällä eksklusiivisella veitsellä voit viipaloida, pilkkoa ja kuutioida äärimmäisen joustavasti ja tarkasti. Samalta merkiltä tulee Global Sai -mallisto, joka lanseerattiin vuonna 2012. Vasaroidussa viimeistelyssä olevissa veitsissä on sama vahva terässekoitus kuin Globalin klassikkosarjassa, mutta ne on varustettu kahdella lisäkerroksella terästä, mikä tekee niistä ruostumattomia ja antaa erittäin kovan terän.
Meillä on myös japanilaisen tuotemerkin Miyabi erikokoisia santokuveitsiä. Veitsi on valmistettu huipputeknologialla ja materiaalista, joka tekee siitä erittäin kovan ja kestävän. Terä on valmistettu kahdesta kerroksesta vasaroitua ruostumatonta terästä, joka antaa koristeellisen kuvion ja estää raaka-aineen tarttumisen veitsen käytön aikana. Terä teroitetaan perinteisellä kolmivaiheisella Honbazuke-menetelmällä, joka tuottaa poikkeuksellisen terävän terän. Kahva on perinteinen japanilainen D-kahva, joka istuu mukavasti käteen ja on valmistettu puun kaltaisesta Micarta-materiaalista.
- Kokkiveitset
- Sitrushedelmä puristimet
- Liesituulettimet
- Tiskitelineet
- Keittiön yleiskoneet & mikserit
- Fileerausveitset
- Paistinpannut
- Vedenkeittimet