Osta Summer Sale String | Nordiska Galleriet

String Summer Sale

#
Suodatin
Puhdista suodatin
String - Summer Sale
Kategoriat
Suodatin
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (0)
Lajittelu
  Puuttuvat artikkelit

  String - Summer Sale

  String-hyllyn suunnitteli Strinningin pariskunta, johon kuuluivat arkkitehti Nils "Nisse" Strinning ja suunnittelija Kajsa Strinning vuonna 1949. Vuodesta 2004 lähtien ..by String Furniture on valmistanut klassisia String-tuotteita. Tuotemerkki valmistaa klassisen skandinaavisen minimalistisen muotoilun mukaisia joustavia hyllyjärjestelmiä, ja se yhdistetään vahvasti yhteen 1900-luvun rakastetuimmista muotoiluklassikoista, naruhyllyyn.
  Lue lisää

  Suositut String Pocket ja String Shelf ovat olleet esillä sisustuslehdissä ympäri maailmaa, ja Strinning-pariskunta on voittanut lukuisia palkintoja nerokkaasta String-järjestelmän suunnittelusta. Jousihyllyn lanseerauksen jälkeen pariskunta on jatkanut tuotteensa päivittämistä ja kehittämistä kirjahyllystä täydelliseksi järjestelmäksi, jossa on lukuisia väri-, materiaali- ja muotoiluvaihtoehtoja. Varhainen skandinaavinen muotoilu kohtaa käytännöllisen toiminnallisuuden, mikä on yksi syy siihen, miksi String-hyllystä on tullut niin uskomattoman suosittu muotoiluklassikko.

  string

  Minimalismin ikoni

  Kaikki alkoi vuonna 1946 jolloin Bonnier-kustantamo julisti kirjahyllyjen suunnittelukilpailun sillä perusteella, että ihmiset ostaisivat todennäköisesti enemmän kirjoja, jos heillä olisi hyvä paikka säilyttää niitä. Haasteena oli kehittää kirjahylly, joka olisi edullinen, mutta joka olisi myös helppo toimittaa ja helppo koota ja purkaa. Pariskunta Nils ja Kajsa Strinning osallistui kilpailuun, ja 194 osallistujan joukosta heidän tyylikäs, minimalistinen ja joustava naruhyllynsä valittiin voittajaksi.

  Naruhylly on heti menestys markkinoilla sekä ostajien että asiakkaiden keskuudessa. Koska se toimitetaan litteinä pakkauksina, se on helppo kuljettaa, mutta myös helppo koota kotona. Se on käytännöllinen, koska sitä voidaan laajentaa useammilla osilla ja siten mukauttaa korvattavaksi. Jousihyllyä on myös kaunis katsella, ja sen ruotsalainen minimalistinen muotoilu sopii hyvin moneen eri huoneeseen.

  Nils ja Kajsa jatkavat jousijärjestelmän kehittämistä täydelliseksi sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti vuosien kautta. Nokkela ja hyödyllinen naruhylly saa kultamitalin Milanon Triennalessa vuonna 1954, ja se on esillä H55-näyttelyssä Helsingborgissa vuonna 1955. Stringshelfiä on myyty miljoonia kappaleita kaikkialla Euroopassa, ja menestys on tosiasia. Hyllystä isolla H:lla on tullut skandinaavisen minimalismin ikoni, ja se sopii yhtä hyvin kotiin kuin toimistoonkin.

  Sen älykkään rakenteensa ansiosta, jossa on irrotettavia hyllyjä, String-hyllyjärjestelmä voidaan helposti uudistaa ja mukauttaa eri tarpeisiin ja ajankohtiin. Järjestelmän osat on suunniteltu niin hyvin, että niitä voidaan yhdistellä miten tahansa ja ne näyttävät silti tyylikkäiltä ja sulavilta. Strings-järjestelmän on suunnitellut ja kehittänyt huolellisesti Strinning-pariskunta, joka on lisännyt siihen uusia ominaisuuksia, ja sen avulla on helppo lisätä uusia osastoja, hyllyjä, pöytälevyjä, ovia, säilytystiloja ja paljon muuta.

  Paljaan jousihyllyn tunnistaa luonnollisista metallisista päätykappaleista ja siitä, että hyllyt on ripustettu verkkosaranoilla. Sen varhainen muotoilu on edelleen käytössä 70 vuoden jälkeen, ja se on edelleen erittäin suosittu. Arkkitehti Nils Strinning on yksi niistä suunnittelijoista, jotka loivat perustan sille, mitä nykyään kutsumme skandinaaviseksi muotoiluksi. Vuonna 2005 naruhylly päivitettiin uudelleen, ja nyt sitä on saatavana useina uusina malleina, väreinä ja kokoina. Kymmenen vuotta myöhemmin Mats Theselius suunnittelee ruostumattomasta teräksestä valmistetun jousitaskun yrityksen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Nykyään tuote tunnetaan minimalistisesta, ajattomasta ja ainutlaatuisesta muotoilusta, joka ei koskaan poistu muodista.

  String Suunnittelijat
  Kirjaudu sisään

  Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

  tai
  Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

  Kiitos rekisteröinnistä
  Sähköpostisi on jo rekisteröity
  *Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
  Toivelista (0)

  Tervetuloa Nordiska Galleriet

  LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

  Ymmärrän
  Lue lisää täältä

  Welcome to Nordiska Galleriet

  Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

  If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

  Deliver to
  Finland
  • Sweden
  • Norway
  • Denmark
  • Finland
  • Germany
  • Austria
  • Belgium
  • Netherlands
  • Spain
  • France
  Language
  Finnish
  • English
  • Swedish
  • Norweigan
  • Danish
  • Finnish
  Currency: EUR
  Enter Nordiska Galleriet
  Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.