Tiskikoneet | Nordiska Galleriet

Tiskikoneet

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Gaggenau
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (4)
Suodatin
Dishwasher S200 - 45 Dishwasher S200 - 45
€ 2,060
Dishwasher S200 - 26 Dishwasher S200 - 26
Lisää vaihtoehtoja
€ 2,020
Dishwasher S200 - 27 VarioHinge Dishwasher S200 - 27 VarioHinge
Lisää vaihtoehtoja
alk. € 2,490
Dishwasher S200 - 27 Dishwasher S200 - 27
Lisää vaihtoehtoja
alk. € 2,490

Tiskikoneet

Astianpesukone on käytännöllinen ja puhdistaa astiat nopeasti ja helposti. Hyvin harkitun ja tyylikkään muotoilun ansiosta siitä tulee myös osa keittiön sisustusta. Nordiska Gallerietista löydät laadukkaita astianpesukoneita eksklusiivisilta tuotemerkeiltä.

ASTIANPESUKONEET ERI VERSIOINA

Astianpesukoneen ostaminen tarkoittaa monenlaisia vaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi täysin integroitujen astianpesukoneiden ja uppoasennettavien astianpesukoneiden välillä. Täysin integroidun astianpesukoneen ja sisäänrakennetun astianpesukoneen ero on siinä, että täysin integroidussa astianpesukoneessa ei ole etupaneelia. Myös ohjauspaneeli on ovessa eikä edessä. Integroidussa astianpesukoneessa on sama etupuoli kuin muussa keittiössä, ja se on hyvä valinta, jos haluat astianpesukoneen sulautuvan keittiön sisustukseen. Muuten integroitu astianpesukone ja uppoasennettava astianpesukone ovat yhtä hyviä. On myös puoli-integroituja astianpesukoneita, joissa on keittiön etupuoli näyttöön asti.

Astianpesukoneen vakiomitat ovat 81 cm korkea ja 60 cm leveä. Astianpesukoneita on vakiokokoisia, mutta myös erittäin korkeita ja kapeita astianpesukoneita. On myös tiskialustaisia astianpesukoneita, jotka ovat käytännöllisiä ja fiksuja, jos sinulla on pieni keittiö ja haluat säästää tilaa.

TOIMINNALLISET JA TYYLIKKÄÄT ASTIANPESUKONEET

Valikoimastamme löydät astianpesukoneita, joissa yhdistyvät huippulaatu ja tyylikäs muotoilu. Saksalaisen Gaggenau-merkin upeita astianpesukoneita on saatavilla eri kokoisina. Tarjolla on 81 x 60 cm:n vakiokokoisia astianpesukoneita sekä pieni astianpesukone, jonka leveys on 45 cm. Astianpesukone puhdistaa kaikki keittiötarvikkeet perusteellisesti, fiksusti ja hellävaraisesti. Täysin integroidun ja tyylikkään muotoilun ansiosta astianpesukone sopii keittiön sisustukseen ja luo tyylikkään vaikutelman. Gaggenau-astianpesukoneissa on Zeolit-tekniikka, jonka ansiosta astianpesukone imee kosteutta ja luovuttaa lämpöä, jolloin astiat ovat puhtaita ja kuivia alle tunnissa. Gaggenau löydät myös muita kodinkoneita, jotka täydentävät yhtenäisen ja tyylikkään keittiösisustuksen luomista.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas?Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Toivelista (0)

Tervetuloa Nordiska Galleriet

LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

Ymmärrän
Lue lisää täältä

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Finland
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Finnish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: EUR
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.