Viinikaappit | Nordiska Galleriet

Viinikaappit

#
Suodatin
Puhdista suodatin
Suodatin
Tuotemerkit
Takaisin
Gaggenau
Hinta
Takaisin
Hinta
Näytä tuotteet (3)
Suodatin

Viinikaappit

Viinijäähdytin pitää juomat täydellisesti temperoituina ja on samalla tyylikäs koristeellinen yksityiskohta keittiössäsi. Nordiska Gallerietista löydät tyylikkäät ja laadukkaat viininjäähdyttimet.

MITÄ KANNATTAA OTTAA HUOMIOON VIININJÄÄHDYTINTÄ OSTAESSA?

Hyvän viininjäähdyttimen avulla voit säilyttää viinejä ja olla aina valmiina tarjoilemaan niitä oikeassa lämpötilassa parhaan makuelämyksen takaamiseksi. Viinin säilytyksessä on otettava huomioon useita asioita. Viiniä ei pidä altistaa kirkkaalle valolle, sillä se nopeuttaa kypsymisprosessia. Siksi viininjäähdyttimessä tulisi olla peittävä ovi tai UV-suojattu lasiovi. Viini ei myöskään saisi altistua liikkeelle, sillä tärinä on viinille haitallista. Myös ilmalla ja hajulla on merkitystä. Hyvässä viinijääkaapissa on siksi oltava hiilisuodatin hajujen estämiseksi tai tehokas ilmankierto. Kosteus on tärkeää, sillä korkki ei saa kuivua ja päästää ilmaa sisään, sillä se vaikuttaa viiniin.

MISSÄ LÄMPÖTILASSA VIININJÄÄHDYTTIMEN PITÄISI OLLA?

Lämpötila on tärkeä, kun kyse on viinistä. Viini tulisi säilyttää tietyssä lämpötilassa, joka on noin 12 astetta kaikille viineille, ja tarjoilla eri lämpötilassa. Useimmat valkoviinit, kuohuviinit ja jälkiruokaviinit viihtyvät parhaiten 8-10 asteen lämpötilassa. Punaviinit juodaan mieluiten 16-18 asteen lämpötilassa. Jos haluat jäähdyttää sekä puna- että valkoviiniä samassa viininjäähdyttimessä, tarvitset viininjäähdyttimen, jossa on vähintään kaksi lämpötila-aluetta. Jos haluat säilyttää viiniä samassa viininjäähdyttimessä, tarvitset viininjäähdyttimen, jossa on vähintään kolme lämpötilavyöhykettä.

ITSENÄINEN VAI INTEGROITU VIININJÄÄHDYTIN?

Voit valita vapaasti seisovan ja sisäänrakennetun eli integroidun viininjäähdyttimen välillä. Jos ostat vapaasti seisovan viininjäähdyttimen, on tärkeää muistaa, että sen ympärillä on oltava muutama senttimetri ilmatilaa, jotta jäähdyttimen kuuma ilma pääsee kiertämään. Jos haluat sisäänrakennetun viininjäähdyttimen, on olemassa viininjäähdyttimiä, joissa on muunlaiset tuuletusaukot. On olemassa suuria ja pieniä viininjäähdyttimiä. Pieni viininjäähdytin on tyylikäs ja käytännöllinen, jos sinulla ei ole paljon tilaa. Suurempi viinijäähdytin voi sopia sellaisen viiniharrastajan kotiin, joka haluaa säilyttää monia viinejä.

VIININJÄÄHDYTTIMET, JOISSA YHDISTYVÄT TOIMINTA JA MUOTOILU

Saksalaiselta Gaggenau-merkiltä löydät korkealaatuisia viininjäähdyttimiä. Viinijäähdyttimessä on kaksi ilmastovyöhykettä, joiden avulla voit säilyttää viiniä, samppanjaa ja muita juomia oikeassa lämpötilassa parhaan maun saavuttamiseksi. Viinijäähdytintä on saatavana erikokoisena, ja siihen mahtuu eri määrä pulloja, joten voit löytää juuri sinulle sopivan. Pullot on sijoitettu puusta ja alumiinista valmistetuille hyllyille. Viininjäähdyttimessä on himmennettävä LED-valaistus ja aktiivihiilisuodattimet, jotka varmistavat, että viinin aromi ja maku eivät kärsi. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta viininjäähdytin on tyylikäs koristeellinen yksityiskohta missä tahansa kodissa.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tilillesi päästäksesi käsiksi tilauksiisi ja tilitietoihin.

tai
Uusi asiakas? Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi inspiraatiota ja erikoistarjouksia. Kirjoita koodi kassalla, kun olet tehnyt ostokset.

Kiitos rekisteröinnistä
Sähköpostisi on jo rekisteröity
*Alennus koskee uusia asiakkaita, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksesi nordiskagalleriet.fi-sivustolla. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai myynteihin. Koodi ei ole voimassa Tukholman ja Göteborgin myymälöissämme, eikä se koske tuoteryhmiä keittiöt, vaatekaapit ja Limited Editions. Sitä ei myöskään sovelleta tavaramerkkeihin Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra ja Zanotta.
Toivelista (0)

Tervetuloa Nordiska Galleriet

LÄNNA tulee nyt Nordiska Galleriet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on käytössänne sama valikoima kuin ennenkin, mutta vielä enemmän tuotemerkkejä ja tuotteita.

Ymmärrän
Lue lisää täältä

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Finland
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Finnish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: EUR
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.